Sunday, October 30, 2011

Fidzi Time

Na Fidzi jsme meli 9 dni, z casovych a financnich duvodu jsme se rozhodli zustat na hlavnim ostrove Viti levu a navstivit jen jedem maly ostrov Nananu-i-Ra na severu. Z letiste jsme se tam dostali mistni dopravou, ktera fungovala vyborne po celem ostrove. Sice nas trochu prekvapil ten dest, ale vnitrozemi je tak neuveritelne zelene, ze musi prset asi docela casto. Lide jsou vsichni pratelsti a usmevavi a nikam nespechaji. Jsou skoro napul domorodi fidzani a indo-fidzani, takze Tichomori s nadechem Indie. Na ostruvku Nananu-i-Ra bylo nadherne a byli jsme tam hlavne skoro sami.







Se zastavkou v hlavnim meste Suva, bylo tam hezke trziste, kde jsme nakoupili ovoce (uzasny, ze vsechno nejlepsi ovoce bylo zrovna v sezone, takze papaja, mango, ananas a banany) jsme se presunuli na jizni koralove pobrezi do Beach House. Meli jsme tam krasnou chatku v zahrade kousek od plaze.


Flower market, Suva


Super fish curry, Suva


Bus station, Suva


Coral coast, Beach House


Coral coast, Beach House

A po 5ti dnech valeni se na koralovem pobrezi jsme se vratili do Nadi, kde jsme navstivili hinduisticky chram a dali jsme si poradne curry.


Sri Siva Subramaniya, Nadi







No comments:

Post a Comment