Saturday, October 15, 2011

Uz jsme zase na ceste

Tak je tomu tak a jsme zase na ceste. Tentokrat jsme se rozhodli pro Australii, no a kdyz uz si clovek koupi letenku tak daleko, tak se musi zastavit po ceste, chteli jsme nekde v Tichomori a rozhodli jsme se pro Fidzi a pokracovat na Novy Zeland, kde se potkame s Lenkou a Pavlem. 3 mesice v Australii a po ceste zpet zastavkou v Jihovychodni Asii. Navrat do Evropy je zatim v planu nekdy v kvetnu. Vyperem, prebalime batohy a ceka nas New Orleans, po zemi pres Las Vegas do San Francisca a pak do Kanady.


balime

Odlet byl planovany na nedeli 9.rijna z Londyna na Fidzi s prestupem v Los Angeles. Dva tydny pred odletem nam bylo oznameno, ze let z LA na Fidzi s Air Pacific se zmenil na sobotu 8.rijna. Tyden jsme cekali na potvrzeni, jestli nas nacpou do nejakeho letadla British Airways z Londyna do LA o den drive. Nakonec ze jo, ale letadlo bylo uplne plny a v LA jsme meli misto 4, 8 hodin na prestup. Vypadalo to, ze ani nebudem sedet vedle sebe, lidi jako nas bylo vice, ale posadka British Airways si s tim dobre poradila. Leteli jsme Boeingem 747, nebylo moc mista na nohy, ale moc hezky se o nas starali a alkoholem nesetrili. V LA nam trvalo asi 2 hodiny se vubec dostat z letiste. Bylo krasny odpoledne asi 20 stupnu a na doporuceni Stepana, jsme sli asi 20 minut pesky na hambace s vyhledem na pristavajici letadla do In and Out Burger.


dobra naloz za $11 pro oba



Nocni let s Air Pacific byl moc prijemnej, zadny turbulence, sedeli jsme v prvnim patre Boeingu 747 a dobre jsme se vyspali. A trochu nas zaskocil dest, kdyz jsme v 5 rano pristali v Nadi, Fidzi, to jsme nejak necekali


1 comment:

  1. Ahoj A+M!

    Zavidim Vam z Prahy a tesim se na nova dobrodruzstvi. Tady bude zima, takze rozptyleni ve forme Vasich zapisku prijde vhod. Drzim Vam palce, at se dari!

    Go Ipswich, go! :-P

    ReplyDelete